Кадър Bulgaria ON AIRПроблем със закупуването на електронните винетки от някои

...
Кадър Bulgaria ON AIRПроблем със закупуването на електронните винетки от някои
Коментари Харесай

180 милиона за система за електронни винетки, но тя... не работи!

Кадър Bulgaria ON AIR

Проблем със закупуването на електронните винетки от някои терминали в страната - водачи се оплакаха, че не могат да създадат заплащане, тъй като устройствата не работят. В Перник има общо 8 терминала за самотаксуване за продажба на електронни винетки. Областният шеф Ирена Соколова заяви, че 5 от устройствата не работят.

" Не съм удовлетворен, само че няма на кого да се оплачеш. А за какво не купите винетка он-лайн? Няма никакъв документ не се издава. Няма по какъв начин преносимия компютър ми да ми издаде документ, че съм закупил нещо, а при тези сривове на системата да не се окаже след това, че съм превел парите, а нямам нищо – нито винетка, нито нищо. Това е нещото, което ме тормози и желаех да е от машина, с цел да ми издаде някакъв документ ", показа пред Bulgaria ON AIR Ивайло Новков, който е един от неуспелите да си закупят винетка.

Освен в разнообразни бензиностанции, проблеми има и във верига магазини за мобилни услуги. Освен неработещи терминали, има и сигнали за продажба на две винетки за един автомобил, както и липса на удостоверение за конвертиране на хартиения стикер. 

От Агенция " Пътна инфраструктура “ разясниха, че може да има местни проблеми, само че не можело да се приказва за срив в цялата система. Тя ни струваше 180 милиона лв.. До момента са продадени 280 хиляди винетки, а от тях са събрани един и половина милиона лв..

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР